Briose cu crema de ciocolata Raffaello

de Miha in Prajituri, 24 Ian 2012 | 3926 vizualizari

 

Desi crema de ciocolata Raffaello se pastreaza foarte bine la frigider n-am rezistat sa o stiu acolo prea mult. :)))

Pe langa aceste briose minunate, pufoase si parfumate am mai facut si o rulada. Foarte buna, dar am uitat sa o pozez. Sper sa fiu iertata pentru asta. :))

 

INGREDIENTE

Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu crema de ciocolata Raffaello:

Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul. Adaugam zaharul si mixam pana compozitia se albeste si devine ca o crema. Adaugam apoi pe rand iaurtul, crema de ciocolata amestecand bine dupa fiecare. La sfarsit incorporam faina amestecata cu praful de copt.

Turnam compozitia in tava de briose tapetata cu cosulete de hartie. Compozitia sa ajunga la aproximativ 3/4 din inaltimea formei, vor creste destul de mult. Se dau la cuptor la foc mediu pana se rumenesc.

Se scot din forma si se lasa la racit pe un gratar.

TIPS-URI

1

Cantitatile sunt pentru vreo 15 briose, dar eu m-am incapatanat sa fac 12 si au cam iesit din tava. :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu crema de ciocolata Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Briose de ciocolata cu bezea elvetiana